Naiset edustus

Puistolan Urheilijoilla on pitkät perinteet naisfutiksessa. Kaudella 2017 PuiU jatkaa pelejä viime vuoden tapaan naisten 4. divarissa. Joukkueessa on mielenkiintoinen yhdistelmä pitkän linjan puiulaisia ja alunperin muista seuroista lähtöisin olevia futaajia. Pelaajiston ikähaarukka on suhteellisen laaja (17-30+) ja kaikki ovat pelanneet jalkapalloa pitkään. Etsimme tällä hetkellä aktiivisesti positiivisella asenteella varustettuja naisia ja B-tyttöjä täydentämään porukkaamme, mikäli pallo pysyy jo entuudestaan hyvin jalassa! :) 
Harjoittelemme ja pelaamme sekä talvella että kesällä keskimäärin 2-3 kertaa viikossa. Talvikaudella pääsemme nauttimaan mm. PuiU:n jalkapallohallin olosuhteista, kun taas kesällä treenejä on nurmella ja PuiU:n omalla tekonurmella.
Joukkueen taustat ovat hyvissä kantimissa: joukkueenjohtajana toimii Nina apunaan Suvi-Tuuli, valmennuksesta vastaavat UEFA B -lisenssillä varustetut Lauri ja Kimmo, sekä muissa tärkeissä tehtävissä häärivät jalkapallokonkarit Eki, Ilkka ja Roy. 
 
Joukkueen yhteystiedot