Tytöt 2002-2004 Yj PuiUMPS

PuiU ja MPS perustivat lokakuussa 2014 vuonna 2002-2004 syntyneiden tyttöjen yhteisjoukkueen. Joukkueessa harrastetaan omien tavoitteiden mukaisesti, mutta koko joukkueessa on tavoitteena on pelin ja pelaamisen kehittäminen huipulle. Tavoitteellisimmille pelaajille luodaan edellytykset kehittyä piiri-/ alue-/ maajoukkuepelaajiksi. Harjoituksissa ja peleissä pelaajat jaetaan tason ja tavoitteiden mukaisesti kolmeen ryhmään. Ryhmät eivät ole kiinteitä, vaan liikkumista niiden välillä tapahtuu.

YJ:n perustamisen yhtenä lähtökohtana oli muodostaa kilpailullinen ryhmä (mustat), joka kykenee haastamaan ikäluokan Suomen kovimmat joukkueet. Lisäksi YJ:n avulla pystytään tarjoamaan toinen kilpailullinen ryhmä, joka tukee aluesarjassa pelaavaa ryhmää. Joukkueessa on halutessaan myös mahdollisuus harrastaa jalkapalloa vähemmän tavoitteellisesti tai kehittyä sieltä kilpailullisempiin ryhmiin.

Kilparyhmän eli mustien vastuuvalmentajana toimii Maria Virolainen. Hän on ansiokkaan uransa aikana valmentanut muun muassa eri piiri- ja aluejoukkueita, HJK:n naisten liigajoukkuetta ja useita muita seurajoukkueita sekä toiminut asiantuntijatehtävissä palloliitossa ja osana alle 19-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueen valmennustiimiä.

Toisen ryhmämme eli oranssien vastuuvalmentajana toimii Veera Rintamäki. Oranssit pelaavat tulevalla kaudella T02 ykköstä.

Meillä pelaa myös 2003-2004 syntyneitä ja Veera toimii myös heidän vastuuvalmentajanaan. 03/04 syntyneet pelaavat T03 8 v 8 sarjaa.

Kaikkiin ryhmiimme otetaan 2002-2004 syntyneitä tyttöjä mukaan jalkapallon pariin!

Ota rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtajaan: Miia Siukkola, miia.siukkola@fim.com, 040-5316463

Lisätietoja joukkueesta ja sen tapahtumista:
http://www.malminpalloseura.fi/joukkueet/tytot/puiu-mps-yj-2002-2003/