Ryhmät

MinisulkisMinisulkis on tarkoitettu 5 - 9 vuotiaille. Se sisältää paljon leikkiä ja liikuntaa, ja samalla tutustutaan sulkapalloon peli- ja liikuntamuotona.

Junnukoulut: Junnukoulut on tarkoitettu alle 9-13 vuotiaille aloitteleville pelaajille. Ryhmissä opetellaan liikkumisen ja sulkapallon alkeet ja pidetään hauskaa!

Harrastajaryhmät: Harrastajaryhmiä on kahdenlaisia: aloittelevat harrastajat ja jatkavat harrastajat. Näissä ryhmissä opetellaan sulkapallon perustekniikkaa ja pelaillaan harrastusmielessä, kisoihin osallistumista suositellaan mutta ei vaadita.

Kilparyhmät 1 - 4: Kilpapelaajat harjoittelevat kovaa Suomen huippuvalmentajien johdolla useasti viikossa. Pelaajien ikähaarukka lähtee noin kymmenestä vuodesta ylöspäin ja saa jatkua niin kauan kuin intoa sulkapallon treenaamiseen ja kilpailemiseen riittää. Täällä kehitetään tekniikkaa, taktiikkaa, liikkumista ja peli-iloa: tähtäimenä maine, mammona ja olympiakulta!

Kilparymä C: Kilparyhmä C:ssä on nuoria ja vanhempia pelaajia, joilla tekniikka alkaa jo olla hallussa ja kilpailuissakin kehdataan näyttäytyä silloin tällöin. Täällä treenataan samoja asioita kuin muissa kilparyhmissä, kenties hieman harvemmin (mutta sitäkin suuremmalla sydämellä!)

Aikuisten kuntoryhmä: Aikuisten ryhmissä opetellaan perustekniikkaa ja liikkumista. Jos intoa riittää, on tämä hyvä ponnahduslauta liittyä kilparyhmä C:hen ja lisätä harjoitusten (ja hien) määrää.

Haluatko mukaan toimintaan?
Ilmottaudu tai ota yhteyttä:
sulkapallo@puistolanurheilijat.fi