Kunto- ja terveysliikuntajaoston säännöt

Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen
Liikuntaryhmiin ilmoittaudutaan Internetistä sivulta http://www.puistolanurheilijat.fi/kuntoliikunta Ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautumisen peruminen
Ilmoittautumisen voi perua kuluitta viikon kuluessa ilmoittautumisesta. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Mikäli asiakas on sairauden vuoksi estynyt osallistumaan tunneille vähintään kolmen perättäisen viikon ajan ja lähettää siitä lääkärintodistuksen. Maksun palautuksesta veloitamme 10€ toimistokuluja.

Laskutus
Lasku lähetetään jokaiselle asiakkaalle sähköpostitse Visma PPG toimesta. Mahdollisesta maksumuistutuksen lähettämisestä peritään 5€. Jos tarvitset maksuaikaa ole yhteydessä toimistoon, muuten maksusta perimme viivästysmaksun.

Osallistumismaksun maksaminen
Emme ota käteismaksuja vastaan, joten maksu tulee hoitaa laskussa ilmoitettavalle tilille. Osallistumismaksun voi myös maksaa työnantajan tukemana (smartum, sporttipassi jne.) ja lisää tietoa tästä maksu tavasta täältä.

Liikuntaseteleillä maksaminen
Seteleillä joko kokonaan tai osittain maksavien asiakkaiden tulee lähettää setelit viikon sisällä laskun vastaanottamisesta alla mainittuun osoitteeseen. Seteleissä tulee olla jokaisessa osallistujan nimi sekä ne on erotettava toisistaan. Setelit postitetaan osoitteeseen Kuntoliikunta / Puistolan Urheilijat, Puistolantori 1, 00760 Helsinki. HUOM! Mukaan liitetään laskulomake! JOS MAKSAT SMARTUMSALDOLLA LÄHETÄ TOSITE MAKSUSTA!

Yksittäisen tunnin peruuntuminen
Yksittäiset tunnit saattavat peruuntua ohjaajan sairastumisen vuoksi tai mahdollisesti koulujen tarvitessa salia omaan käyttöönsä.
Tieto tunnin peruuntumisesta laitetaan heti sen saavuttua sivulle www.puistolanurheilijat.fi/kuntoliikunta ja siellä kyseisen ryhmän omalle sivulle sekä peruuntuneen ryhmän asiakkaille sähköpostitse. Jos tunnin alkuun on alle vuorokausi, tiedotamme tekstiviestitse. Mikäli sähköposti‐ tai tekstiviestitiedottamiseen ei ole riittävästi aikaa, tunnin peruuntumisesta ilmoitetaan toimipisteen oveen kiinnitetyllä tiedotteella. Pyrimme järjestämään korvaavan tunnin, mutta jos sitä ei pystytä järjestämään emme korvaa tuntia rahallisesti.

Tunnille osallistumisen kuittaaminen
Asiakas on velvollinen kuittaamaan läsnäolonsa joka tunnilla ko. tunnin nimilistaan. Mikäli tunnilla on enemmän asiakkaita, kuin mitä nimilistoissa kuittauksia, ohjaajalla on kesken tuntia oikeus tarkistaa, ketkä henkilöt eivät ole kuitanneet osallistumistaan tunnille ja poistaa asiattomat henkilöt liikuntaryhmästä.
Asiakkaan omista poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa.

Yleistä
Seura ei ole vastuussa pukuhuoneisiin jätetyistä tavaroista. Kaikki arvokas tavara kehotetaan ottamaan mukaan jumppasaliin.
Puistolan Urheilijat ry ei ole vakuuttanut asiakkaitaan ja tunnilla asiakkaalle tapahtuneen mahdollisen tapaturman korvaa hänen henkilökohtainen vapaa‐ajan vakuutuksensa.