PuiU Jalkapallokoulu 2016

PuiU JALKAPALLOKOULU 2-3, 4-5 ja 6-9 VUOTIAILLE 2016 18.5.- 29.6 ja 3.8- 14.9.

Nyt mukaan harjoittelemaan monipuolisesti jalkapallon perusteita ja pitämään hauskaa kivojen kavereiden kanssa! Puistolan urheilijoiden jalkapallokoulu harjoittelee kesällä.
Keskiviikkoisin Koudan peruskoulun (Koudantie 2) nurmikentällä, klo 17-18.00
Hinta: 160 euroa/lapsi, 14 harjoituskertaa. Sisältää ohjatut harjoitukset oman ikäisten ryhmässä oman valmentajan kanssa, harjoitusasun, (jalkapallopaita ja housut), pallon, diplomin ja henkilökohtaisen mitalin, sekä vakuutuksen. 
 
Ilmoittautuminen tässä: https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari.nsf/ilmoittautuminens?openf...

Lisätiedot:
Perhefutiksessa (2-3-vuotiaiden ryhmässä) jokaisella ohjatulla tunnilla lapsella on mukana tuttu ja turvallinen aikuinen .  
 
Sisarukset:
Kun perheestä on mukana kaksi lasta, olette oikeutettuja sisaralennukseen. Ilmoitattehan sisarukset erikseen. Kun maksatte laskuja, maksakaa toisesta lapsesta täysi hinta ja muuttakaa toisen laskun loppusummaksi 120€.

Peruuttaminen: 
Jos lapsi ei viihdy ryhmässä, voidaan osa osallistumismaksu palauttaa. Peruutus tulee tällöin tehdä ennen toinen harjoituskertaa. Tämän jälkeen maksua ei palauteta. Paikka perutaan sähköpostitsearpad.mester@puistolanurheilijat.fi. Sähköpostissa tulee mainita lapsen nimi, laskun maksajan nimi ja tilinumero sekä maksupäivä. Paikkaa ei voi perua pelkästään ohjaajalle ilmoittamalla. 

Mukaan kesken kauden:
Toimintaamme voi tulla mukaan myös kesken kauden, jos ryhmässä on vielä tilaa. Ennen ryhmään ilmoittautumista tulee kuitenkin olla yhteydessä toimistoomme arpad.mester@puistolanurheilijat.fi tai +358 40 847 8486

Lisätiedot:
arpad.mester@puistolanurheilijat.fi
+358 40 847 8486