Kuukauden toimija

Kuukauden toimija - Timo Bengs, PuiU

Palkitsemme kuukausittain ansioituneen seuratoimijan suomalaisen jalkapallon ja seuratoiminnan eteen tehdystä työstä. Tavoitteena on nostaa esiin ihmisiä, joita ilman suomalainen jalkapalloseuratoiminta ei yksinkertaisesti toimisi ja samalla nostaa arvostusta kaikkia vapaaehtoistyötä tekeviä ihmisiä kohtaan. Tammikuun palkittu on Timo Bengs (Puistolan Urheilijat).

Tällä hetkellä Timo Bengs on Puistolan Urheilijoiden jalkapallojaoston puheenjohtaja. Aiemmin hän on toiminut useita vuosia seuran vapaaehtoisena useissa eri tehtävissä. Timo on visionääri, joka katsoo asioita aina optimistisesti ja joskus suorastaan ylioptimistisesti. Huimatkin unelmat ovat kuitenkin tarpeen kun suomifutista viedään eteenpäin.

Yksi Timon pitkäaikaisista unelmista on ollut harjoitusmahdollisuuksien parantaminen Koillis-Helsingissä. Yhdessä PuiU:n jalkapallojaoston kanssa, mutta suurelta osin Timon omalla riskillä,  hallihanke lähti etenemään viime kesänä.  Vaiherikkaiden kuukausien jälkeen harjoituskäyttöön suunniteltu kuplahalli avasi ovensa tammikuussa 2016 Tattarisuolla. Tarvittiin Timon optimismia, kärsivällisyyttä ja yhteistyötaitoja, jotta halli saatiin pystyyn. Unelmasta tuli totta.

Helsingin piiri kiittää ja onnittelee Timoa.