Juoksukoulu alkaa ti 4.10., vielä ehtii mukaan!

 Varaa nyt paikkasi suosittuun PuiU:n Juoksukouluun! Järjestämme jälleen nyt syksyllä suositun Juoksukoulun, josta edellisvuosina moni on käynyt hakemassa oppia, vinkkejä ja innostusta oman juoksuharrastuksensa tueksi.

Voit olla aivan aloittelija tai lenkkeilyä ja juoksua jo jonkin verran harrastava. Kokeneen kuntojuoksuvalmentajamme johdolla saat juoksusta järkevän ja monipuolisen harrastuksen itsellesi vuosikausiksi. Monet PuiU:n puolimaratoonareista ja maratonklubilaisista ovat aikoinaan aloittaneet harrastuksensa Juoksukoulun kautta. Vaikka tavoitteesi eivät ole pitkillä juoksumatkoilla, on jokaiselle hyödyllistä parantaa juoksutekniikkaa ja oppia liikkumaan oikeilla rasitustasoilla. Käymme myös lävitse kuntojuoksijan tärkeimmät lihaskuntoliikkeet, venyttelyt ja liikkuvuusasiat.

Aloitamme syyskuussa 2016 ja kokoonnumme 4 kertaa, aina tiistaisin. Ensimmäinen tapaaminen on ti 4.10.2016. Jokainen kerta sisältää lyhyen alkuinfon päivän juoksuteemaan, jonka päälle tehdään varsinainen käytännön juoksuharjoitus. Valmentaja jakaa materiaaleja kaikille osallistujille myös sähköpostilla, joten sinulle jää hyvä paketti muistiin tärkeimmistä asioista.

Tässä ryhmässä juoksuoppi tarttuu varmasti ja juokseminen on kivaa, lähde mukaan!
Juoksukoulun hinta on 90 euroa.

Harjoitukset pidetään tiistaisin 4.10., 11.10., 18.10. ja 25.10.2016 klo 16.45 - 17.45 Puistolassa, kokoontuminen Puistolan Urheilijoiden toimistolla, osoitteessa Puistolantori 1.

Lisätiedot: Tero Knuutila, puh. 040 706 1104.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ