Juoksukoulu elokuu 2017

Varaa nyt paikkasi suosittuun PuiU:n Juoksukouluun! Järjestämme jälleen elokuussa suositun Juoksukoulun, josta edellisvuosina moni on käynyt hakemassa oppia, vinkkejä ja innostusta oman juoksuharrastuksensa tueksi.

 Voit olla aivan aloittelija tai lenkkeilyä ja juoksua jo jonkun verran harrastava. Kokeneen kuntojuoksuvalmentajamme johdolla saat juoksusta järkevän ja monipuolisen harrastuksen itsellesi vuosikausiksi. Monet nykyisin kaupungien kaduilla tai poluilla puolimaratoneja tai pidempiä matkoja juoksevista ovat aikoinaan aloittaneet harrastuksensa Juoksukoulun kautta. Vaikka tavoitteesi eivät ole pitkillä juoksumatkoilla, on jokaiselle hyödyllistä parantaa juoksutekniikkaa ja oppia liikkumaan oikeilla rasitustasoilla. Käymme myös lävitse kuntojuoksijan tärkeimmät lihaskuntoliikkeet, venyttelyt ja liikkuvuusasiat.

 HUOM! Käymme yhdellä kerralla lävitse tarkemmin myös polkujuoksun keskeisiä asioita, ja käymme juoksemassa lähiseudun poluilla. Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla erillisiä polkujuoksukenkiä. Saat toki näistäkin varusteista ohjeistusta ja apuja Juoksukoulun aikana.

 Aloitamme elokuussa 2017 ja kokoonnumme 4 kertaa. Jokainen kerta sisältää lyhyen alkuinfon päivän juoksuteemaan, jonka päälle tehdään varsinainen käytännön juoksuharjoitus. Valmentaja jakaa materiaaleja kaikille osallistujille myös sähköpostilla, joten sinulle jää hyvä paketti muistiin tärkeimmistä asioista.

 Tässä ryhmässä juokseminen ei ole tylsää, lähde mukaan ! Lisätietoja antaa valmentaja Tero Knuutila: puh. 040 706 1104, tero.knuutila@icloud.com

Aika: Ke 9.8., 16.8., 23.8., ja 30.8. Klo. 18.30 alkaen (Yhden kerran kesto on aina 60-70 min.)
Tapaamispaikka: Puistolan urheilijoiden toimisto (Puistolantori 1,00760 Helsinki)
Juoksuvalmentaja: Tero Knuutila
Hinta: 90€

ILMOITTAUDU TÄSTÄ