Valmennus

Puistolan Urheilijoissa toimii tällä hetkellä noin 65 valmentajaa ja seura hakee kokoajan lisää valmentajia mukaan eri ikäluokkien ja joukkueiden toimintaan. Joukkueet toimivat Pohjois- ja Koillis-Helsingin alueella sekä lähialueen jalkapallohalleissa.
Valmentajillemme tarjoamme mahdollisuuden myös kouluttautumiseen, koulutussuunnitelmamme mukaisesti sekä junioripäällikön vahvan tuen.

Kykykoulut:

Kykykoulut ovat seurojen organisoimaa pelaajakoulutustoimintaa 12-15 -vuotiaille tytöille ja pojille. Niiden tärkeimpänä tavoitteena on tukea nuorten pelaajien kehittymistä korostamalla omaehtoisen harjoittelun merkitystä, tarjoamalla tukea henkilökohtaisten taitojen kehittämiseen sekä pyrkiä mahdollistamaan jalkapalloharjoittelu osana koulunkäyntiä.

Helsingin kykykoulut:
Taitokoulutoiminta on sinivalkoisen tien ensimmäinen osa ja se on suunnattu 8-11-vuotiaille lapsille. Tavoitteena on tarjota innokkaimmille ja lahjakkaimmille mahdollisuus harjoitella laadukkaassa ohjauksessa myös joukkueharjoitusten lisäksi. Taitokouluikävuodet ovat taidon oppimisen kulta-aikaa. Keskeisenä tavoitteena on myös innostaa lapset omatoimiseen harjoitteluun.

Seuroissa järjestettävän toiminnan laadun varmistamiseksi, taito- ja kykykouluille on laadittu kriteerit. Seurat voivat hakea taito- ja kykykoulustatusta Palloliiton sivuilta löytyvällä lomakkeella.

Taitokoulukäsikirja valmistui vuonna 2006. Se on suunnattu auttamaan seuroja taitokoulujen perustamisessa. Kirjaan on koottu mm. malleja taitokouluista, opetussisällöistä, oppimisen herkkyyskausista sekä taitokoulun hakuprosessista. Kirjasta löytyvät myös taitokoulukriteerit. Se on vapaasti tulostettavissa ylläolevasta linkistä.