Valmentajaksi?

Jalkapallovalmentajaksi PuiU:uun    

 
Puistolan Urheilijat / Jalkapallojaosto
Puistolan Urheilijoiden Jalkapallojaoston strategia 2015 on kehittänyt toimintaa entistä laadukkaammaksi ja tuonut selkeämmän linjauksen kilpa-, haaste- ja harrastetoimintojen välillä. Toteutaaksemme valittuja linjauksiamme etsimme eri tasoisiin ryhmiin päävalmentajia, apuvalmentajia, maalivahtivalmentajia, extraryhmien, harrasteryhmien ja Erityisryhmän valmentajia/ohjaajia. Eri tasoiset ryhmämme harjoittelevat 1-4 kertaa tai yli 4 kertaa viikossa. Myös useamman ryhmän valmentaminen pystytään järjestämään aikataulullisesti. 

PuiU:n tavoitteena on luoda yksilöllinen valmentajapolku valmentajille, jonka eteenpäin kulkemisessa auttaa Jalkapallojaoston täysin tai osittain kustantama ulkoinen ja sisäinen valmentajakoulutus sekä päätoimisten työntekijöiden ja Jaoston jäsenten tuki.

Joukkueemme harjoittelee Tapanilan tekonurmella, Tapulin ja Puistolan nurmilla sekä talvisin Pihlajamäen, Myllypuron ja Jakomäen halleissa. Lisäksi oheisharjoitteluun ja nuorimpien ikäluokkien harjoituksiin on käytössä myös lähialueen koulujen liikuntasalit.

PuiU:ssa vuonna 2014 toimivat seuraavat ryhmät:
Miesten edustus 3 div.
Naisten edustus 4 div. 
Miesten ja naisten harrasteryhmät
A-pojista F6-poikiin
TC14-tytöistä TF7-tyttöihin
Erityisryhmien jalkapallojoukkue
Futiskerho 9-12 vuotiaille
Ritari- ja Prinsessafutis alle 9 vuotiaille

Valmentajilta odotamme sitoutumista toimintaan, innokkuutta ja kykyä toimia lasten ja nuorten sekä mahdollisesti aikuis- tai erityisryhmän parissa sekä kommunikoida vanhempien kanssa. Päävalmentajilta odotamme kokemusta valmentamisesta sekä ikäluokkaa vastaavaa koulutusta. Tarvittaessa alle 18 vuotiaiden kanssa toimivien valmentajien tulee esittää rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä)

Täyttämällä tietosi pystymme kartoittamaan juuri Sinun matkasi kohdan valmentajapolullasi, josta matka jatkuu.