Puistolan Urheilijat ry Oman kylän liikuttaja

Joogatunnit

LEMPEÄ FLOW- JOOGA

Lempeä flow- jooga tunnilla opit joogan perusasanat ja saat ohjausta jooga-asentojen turvalliseen tekemiseen. Tunnilla liikutaan lempeään tahtiin omaa hengitystä ja kehoa kuunnellen. Lempeässä flow- joogassa pyritään pysymään rauhallisessa jatkuvassa liikkeessä. Tunti kehittää voimaa ja liikkuvuutta. Mukaan tarvitset liikunnalliset vaatteet, jumppamaton sekä vesipullon. Tunnin mahdollista loppurentoutusta varten voit ottaa mukaan lämmintä vaatetta tai oman viltin. 


Aika: Maanantai klo 18-18:55 (9.1.-24.4.2023)
Paikka: Tuulen tupa (Ylermintie 2)
Ohjaaja: Mallu
Hinta: 88€

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

HUOM! Ei tunteja:
20.2. – talviloma
10.4. – pääsiäinen


SLOW FLOW -JOOGA

Slow Flow -jooga on hidas ja tunnusteleva tunti, jossa liikutaan rauhallisesti hengityksen tahdittamana asennosta toiseen. Hitaasti virtaavalla tunnilla kerkeät hakemaan asentojen oikeat linjaukset sekä tuntumaa kehoon.

Harjoitus kehittää liikkuvuutta, kestävyyttä sekä kehon ja mielen yhteyttä. Mukaan tarvitset liikunnalliset vaatteet, jumppamaton sekä vesipullon. Tunnin mahdollista loppurentoutusta varten voit ottaa mukaan lämmintä vaatetta tai oman viltin.

Aika: Tiistaina klo 18:45-19:40 (10.1.-25.4.2023) 
Paikka: Tuulen tupa (Ylermintie 2)
Ohjaaja: Tiia S. 
Hinta: 88€

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

HUOM! Ei tunteja:
21.2. – talviloma 


YIN JOOGA


Yin- jooga tunnilla huolletaan kehon sidekudoksia auttaen kehoa palautumaan rasituksesta. Tunneilla tehdään pitkäkestoisia (3-10min) ja turvallisesti tuettuja asanoita. Liikkeissä harjoitellaan kehon ja mielen tuntemuksien lempeää hyväksymistä ja hermostoa rauhoittavaa hengitystä. Kaikki asanat ovat muokattavissa kehon erilaiset haasteet huomioon ottaviksi. Mukaan tarvitset lämmintä vaatetta, jumppamaton ja juomapullon. Tuntia ei suositella voin puoleen vuoteen synnytyksen jälkeen. 

Aika: Maanantai klo 19:00-19:55 (9.1.-24.4.2023) 
Paikka: Tuulen tupa (Ylermintie 2)
Ohjaaja: Mallu L.
Hinta: 88€

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

HUOM! Ei tunteja: 
20.2. – talviloma
10.4. – pääsiäinen