Puistolan Urheilijat ry Oman kylän liikuttaja

Pilates raskaus & äitiys- lyhytkurssi 2.5.-30.5.

Pilates raskaus & äitiys
Pilates raskaus & äitiys -kurssi soveltuu sekä raskaana oleville että synnytyksestä toipuneille äideille (omaa kehonhuolto-aikaa ilman vauvaa), ja miksei äideille myöhemminkin, jos kaipaa vaikkapa tukea kuormittavaan kotiäitiysarkeensa tms. Pilates-harjoittelun keinoin. 

Kurssilla keskitytään ennen kaikkea kehon syvien lihasten vahvistamiseen ja keskivartalokorsetin löytämiseen, joka vasta myllerryksessä juuri onkin/on ollut. Saadaan voimaa ja oikeaoppista hallintaa syviin vatsalihaksiin, lantionpohjaan, alaselkään ja pakaroihin, ja keskitytään rauhoittavaan hengitykseen (josta voi löytää apua mm. synnytykseen) ja oman kehon ja voinnin kuuntelemiseen. Pitkäjänteisellä Pilates-harjoittelulla saavutetaan tasapainoinen, hyvinvoiva, kokonaisvaltaisesti syvältä vahva keho, joka toimii yhä vaivattomammin ja ryhdikkäämmin arjen kuormittavissa asennoissa.

Ohjaaja antaa kaikista liikkeistä aina kaksi taso-vaihtoehtoa, toisinaan kun vähempi on ihan oikeasti enemmän ja toisinaan energiaa taas voi löytyä roppakaupalla, niin tällöin on toki suotavaa liikuttaa reippaammin kehoaan! Näitä molempia äärilaitaisia fiiliksiä saattaa olla raskauden ja äitiyden erilaiset vaiheet täynnä, joten tämä seikka huomiossa myös kurssilla. Lämpimästi mukaan treenaamaan, pienin, suurin tai vaihtelevin voimavaroin! Kurssilla ei tehdä harjoitteita lainkaan selällä eikä mahalla maaten.

Ohjaaja Jessi Rouhiainen
-kotiäiti (pääsääntöisesti)
-esikoinen v. 2020
-kaksosraskaus meneillään (vko 16, 23.3.2021)
-laskettu aika elokuu 2022
-tuleva suur- ja monikkoperheen äiti
-valmistunut baletti- ja nykytanssijaksi v. 2002, Pilates-ohjaajaksi v. 2004, Liikunnanohjaaja AMK:ksi v. 2017
-ohjannut Pilatesta monipuolisesti vuodesta 2003 alkaen

Tanssija (2002->), tanssinopettaja (2004->), Pilates-ohjaaja (2003->), liikunnanohjaaja AMK (2017->). Kotiäiti (2020->), kaksosraskaana (vko16), tuleva suur- ja monikkoperheäiti. 

Aika: Maanantai klo 16:45-17:45 (2.5.-30.5.2022)
Paikka: Tuulen tupa (Ylermintie 2)
Ohjaaja: Jessi Rouhiainen
Hinta: 80€

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

HUOM! Osallistuessasi lyhytkurssille, emme peri erillistä jäsenmaksua!