Puistolan Urheilijat ry Oman kylän liikuttaja
Pojat 2011

Pojat -11 (D-juniorit)

Kiinnostaako jalkapallo mukavassa joukkueessa, jossa pääsee kehittämään taitoja kohti omaa huippua?

Joukkueeseen kuuluu tällä hetkellä noin 40 pelaajaa ja pelaamme erilaisilla peliryhmillä ja tasoilla (harraste, haaste ja kilpa) turnauksissa ja Palloliiton sarjoissa. Tavoitteena on löytää jokaiselle pelaajalle oma paikkansa niin joukkueessa kuin pelitilanteissakin. 

Ohjattuja harjoituksia järjestetään talvikaudella 2022-2023 kolmesti viikossa:

  • Ke klo 17-18 Tattarisuon kuplahalli (Tattarisuontie 30, 00770 Helsinki)
  • Pe klo 19:30-20:30 Koudan koulun sali (Koudantie 2, 00760 Helsinki)
  • Su klo 18-19 Tattarisuon kuplahalli (Tattarisuontie 30, 00770 Helsinki)

Jalkapalloharjoitusten ohella on järjestetty treenejä mm. judotatamilla, sulkapallokentällä ja Urheassa huippuvalmentajien ohjauksessa. Tämän lisäksi kaverisuhteitarakennetaan myös muilla vapaaehtoisilla tapahtumilla kuten pöytälätkäturnaus yms.

Iloisen ja energisen joukkueen vastuuvalmentajana toimii Ville Teräs. Valmennustiimissä apuvalmentajina toimivat Hanna Uimonen, Tomi Uimonen, Ali Tozalan, Leevi Latvala ja Ruben Launiala. 

Joukkueenjohtaja Konsta Kuokkanen kertoo mielellään lisää joukkueen toiminnasta. Hän edesauttaa yhteistyökumppaneita sponsorointiin liittyvissä kysymyksissä sekä sopii turnauksista ja harjoituspeleistä muiden joukkueiden kanssa. Olipa kysymyksesi pieni tai suuri, niin ota rohkeasti yhteyttä Konstaan: email. p11jojo@puistolanurheilijat.fi puh. 050 306 3701

Ps. Liity mukaan menoon myös sosiaalisessa mediassa. Tunteita ja tunnelmia kentällä ja sen laidoilta löydät instagramista @puiu_p11

Tervetuloa mukaan kivaan joukkueeseen, jossa on aina tilaa innokkaille pelaajille!

Uusille harrastajille tarjoamme 2 viikon pituisen ilmaisen kokeilujakson. Hyödynnä tilaisuus ja tule kokeilemaan mukavaa harrastusta joukkueessamme!

Loihde Oy logo
Joukkueen toimintaa tukemassa Loihde Oy www.loihde.fi