Puistolan Urheilijat ry Oman kylän liikuttaja

Ryhmät

Minisulkis: Minisulkis on tarkoitettu 5 – 9 vuotiaille. Se sisältää paljon leikkiä ja liikuntaa, ja samalla tutustutaan sulkapalloon peli- ja liikuntamuotona.

Junnukoulut: Junnukoulut on tarkoitettu alle 9-13 vuotiaille aloitteleville pelaajille. Ryhmissä opetellaan liikkumisen ja sulkapallon alkeet ja pidetään hauskaa!

Harrastajaryhmät: Harrastajaryhmiä on kahdenlaisia: aloittelevat harrastajat ja jatkavat harrastajat. Näissä ryhmissä opetellaan sulkapallon perustekniikkaa ja pelaillaan harrastusmielessä, kisoihin osallistumista suositellaan mutta ei vaadita.

Kilparyhmät 1 – 4: Kilpapelaajat harjoittelevat kovaa Suomen huippuvalmentajien johdolla useasti viikossa. Pelaajien ikähaarukka lähtee noin kymmenestä vuodesta ylöspäin ja saa jatkua niin kauan kuin intoa sulkapallon treenaamiseen ja kilpailemiseen riittää. Täällä kehitetään tekniikkaa, taktiikkaa, liikkumista ja peli-iloa: tähtäimenä maine, mammona ja olympiakulta!

Aikuisten kuntoryhmä: Aikuisten ryhmissä opetellaan perustekniikkaa ja liikkumista. Jos intoa riittää, on tämä hyvä ponnahduslauta liittyä kilparyhmä C:hen ja lisätä harjoitusten (ja hien) määrää.

Haluatko mukaan toimintaan?
Ilmoittaudu: sulkapallo@puistolanurheilijat.fi