Puistolan Urheilijat ry Oman kylän liikuttaja

Valmennuksen säännöt ja ehdot

Valmennustoiminan säännöt ja ehdot -kevät ja syksy 2023:

Osallistuminen ja jäsenyys

Valmennustoimintaan osallistuminen edellyttää PuiU Tenniksen jäsenyyttä. Jäsenmaksut laskutetaan kausimaksujen yhteydessä. Osallistumisen edellytyksenä on myös vanhojen kausimaksujen suorittaminen. Jäsenmaksu vuodelle 2023 on 50€ aikuisilta ja 25€ nuorilta (alle 19v.) Jäsenmaksu on voimassa kuluvan kalenterivuoden.

Maksut

Maksut ovat kausimaksuja. Pelaaja sitoutuu maksamaan koko kaudesta riippumatta siitä, kuinka monta kertaa tunneilla on käynyt. Irtisanomisaika valmennustunneilta on neljä (4) viikkoa ilmoituksesta. Ilmoitus tehdään kirjallisesti sähköpostilla päävalmentajalle osoitteeseen tennis (a) puistolanurheilijat.fi.

Laskutus

Kausimaksut laskutetaan heti kauden alussa sähköpostitse. Yli 300€ laskut voi tarvittaessa maksaa osissa. Tällöin jokaiseen ylimääräiseen maksuerään lisätään 3 € (laskutuslisä). Osat sovitaan päävalmentajan kanssa. Maksut maksetaan laskussa olevaan eräpäivään mennessä. 

Puistolan Urheilijat ry on ulkoistanut maksun valvonnan Visma Financial Solutionille.

MyClubissa tehdyt laskut ohjautuvat automaattisesti Visman maksuvalvontajärjestelmään. Visma siis hoitaa maksuvalvonnan, mahdolliset maksumuistutukset ja tarvittaessa perintätoimet seuran puolesta.
Laskut luodaan ja lähetetään edelleen seuran toimesta.

Mikäli haluat lisää maksuaikaa laskuille, ole yhteydessä tennis@puistolanurheilijat.fi, ennen laskun erääntymistä.

Kun lasku on erääntynyt, tulee maksusuunnitelmasta sopia Visman kanssa. Maksukehotuksen saatuasi sinun tulee hoitaa laskutukseen liittyvät asiat suoraan Visman kanssa (yhteystiedot laskulla).

Poissaolot ja sairastumiset

Seura ei korvaa pelaajien yksittäisiä poissaoloja. Poisjääneitä valmennustunteja voi korvata muissa ryhmissä, mikäli niissä on tilaa ja ryhmän taso on sopiva. Loukkaantumisissa ja sairastapauksissa menetetyt tunnit korvataan lääkärintodistusta vastaan. Omavastuu näissä tapauksissa on kaksi (2) viikkoa. Omavastuu lasketaan alkamaan siitä päivästä, kun päävalmentaja on saanut asiasta ilmoituksen sähköpostilla (ei lääkärintodistuksessa olevasta päiväyksestä). Mikäli pelaaja haluaa pitää paikkansa ryhmässä sairasloman ajaksi, on hän velvollinen hankkimaan siihen sijaisen. Muuten paikka annetaan toiselle pelaajalle.

Perutut tunnit

Seura korvaa perumansa valmennustunnit pitämällä kauden aikana korvaavia tunteja. Mikäli tunteja ei pidetä, korvataan ne pelaajille seuraavan laskun yhteydessä.