Puistolan Urheilijat ry Oman kylän liikuttaja

Toimintalinja

Puistolan Urheilijat ry – Sulkapallojaosto

Puistolan Urheilijat Ry. Sulkapallojaosto ry on Pohjois-Helsingissä toimiva Tähtiseura. Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen uusi seurojen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.

Sulkapalloilijoiden keskeinen tavoite on tarjota jokaiselle lapselle, nuorelle tai aikuiselle mahdollisuus harrastaa sulkapalloa omien mieltymysten mukaan harraste- ja kilpatasolla. Tarkoituksemme on tarjota jokaiselle haasteita ja onnistumisia omalla tasollaan ja niille, jotka haluavat tarjoamme parhaat mahdolliset olosuhteet kehittyä huippupelaajaksi.Toiminnan painopiste on vahvasti junioritoiminnassa. Tarjoamme ohjattua toimintaa kaikenikäisille ja -tasoisille pelaajille. Kilpapelaajamme harjoittelevat 2-3 kertaa viikossa, 5-9 vuotiaille tytöille ja pojille suunnattu Minisulkisryhmä on saavuttanut suosionsa ja kokoontuu viikottain. Näiden lisäksi Junnukoulut (9-13 vuotiaat) kokoontuvat kolmesti viikossa, ja myös aikuisille ja nuorille kuntopelaajaryhmille on omat ryhmänsä. 

Emme rakenna pelaajistoamme ja joukkueitamme muista seuroista houkuteltujen pelaajien varaan, vaan kasvatamme itse omat pelaajamme. Haluamme antaa ikimuistettavia elämyksiä ja kokemuksia kaikille seurassamme pelaaville.

Yrityksille ja erityisryhmille suunnattua kurssitoimintaa jatketaan ja yhteistyötä paikallisten koulujen kanssa ylläpidetään edelleen lisäksi harjoittelemme kaikkina viikonpäivinä ja olemme tyytyväisiä parantuneisiin harjoitusolosuhteisiin Helsingin Mailapelikeskuksessa, Tapulikaupungintie 4, 00750 Helsinki.

Jokainen on tervetullut seuraamme!