Puistolan Urheilijat ry Oman kylän liikuttaja

Hyvä tietää ja viikko-ohjelma

PUISTOLAN URHELIJAT RY/ SULKAPALLOJAOSTO

Yhteystiedot: sulkapallo@puistolanurheilijat.fi

Toiminnan kuvaus ja ehdot kaudelle 2022 – 2023

1. Viikko-ohjelma, ryhmien kuvaus ja valmentaja

2. Kauden kesto

3. Ryhmien kuvaukset

4. Ehdot ja hyvä tietää

5. Muut maksut,

6. Lisätietoja

7. Mahdolliset muutokset

PUIU:N VIIKKO-OHJELMA

MAANANTAI:

Kilpapelaajien pienryhmäharjoitukset (tehotreeni) klo: 16:00 – 20:00

16:00 – 17:30 

17:00 – 18:00

18:00 – 19:00

19:00 – 20:00

17:30 – 19:00 Aikuisten kuntoryhmä 3 -Maanantai

TIISTAI: 

16:15 – 17:45 Kilparyhmä 4:n tiistain ryhmäharjoitus

17:30 – 19:00 Kilparyhmä 3:n tiistain ryhmäharjoitus

19:00 – 20:30 Kilparyhmä 1:n tiistain ryhmäharjoitus

KESKIVIIKKO:

17:00 – 18:30 Keskiviikon junnukoulu

17:00 – 18:30 Keskiviikon kilparyhmän 2:n ja 3:n ryhmäharjoitus

18:30 – 20:00 Keskiviikon nuoret harrastajat ryhmäharjoitus

18:30 – 20:00 Keskiviikon kilparyhmän 1:n ryhmäharjoitus

20:00 – 21:30 Aikuisten kuntoryhmä 2 -Keskiviikko

TORSTAI:

13:30 – 15:00 Seniorisulkis

16:00 – 17:30 Kilparyhmä 3:n torstain ryhmäharjoitus

16:15 – 17:45 Kilparyhmä 4:n torstain ryhmäharjoitus

17:30 – 19:00 Torstain kilparyhmän 1:n ja 2:n ryhmäharjoitus / nelinpeli

19:00 – 20:30 Torstain nuoret harrastajat ryhmäharjoitus

PERJANTAI:

17:00 – 18:30 Perjantain nuoret harrastajat A ryhmäharjoitus

18:30 – 20:00 Perjantain nuoret harrastajat B ryhmäharjoitus

LAUANTAI:

10:00 – 11:15 Lauantain Minisulkis 5-8 vuotiaille

11:30 – 13:00 Lauantain junnukoulu

SUNNUNTAI:

10:00 – 11:30 Aikuisten kuntoryhmä 1 -Sunnuntai

11:30 – 13:00 Kilparyhmä 3:n ja 4:n sunnuntain ryhmäharjoitus

Pelaaja, joka on oikeutettu ottamaan lisäharjoituksen irtovuorona tuntihinta on 17.00/ tunti. Hinta ei sisällä varusteita (vaaleapohjaiset sisäpelikengät, mailat, vaatteet). Lainamailoja saa lainaksi kauden alussa valmentajalta.

2. KAUDEN KESTO

Elokuu-joulukuu ja tammikuu-kesäkuu.

3. RYHMIEN KUVAUKSET:

– Minisulkis:

Minisulkis on tarkoitettu 5 – 9 vuotiaille. Se sisältää paljon leikkiä ja liikuntaa, ja samalla tutustutaan sulkapalloon peli- ja liikuntamuotona.

– Junnukoulut:

Junnukoulut on tarkoitettu alle 9-13 vuotiaille aloitteleville pelaajille. Ryhmissä opetellaan liikkumisen ja sulkapallon alkeet ja pidetään hauskaa!

– Harrastajaryhmät:

Harrastajaryhmiä on kahdenlaisia: aloittelevat harrastajat ja jatkavat harrastajat. Näissä ryhmissä opetellaan sulkapallon perustekniikkaa ja pelaillaan harrastusmielessä, kisoihin osallistumista suositellaan mutta ei vaadita.

– Kilparyhmät 1-4:

Kilpapelaajat harjoittelevat kovaa Suomen huippuvalmentajien johdolla useasti viikossa. Pelaajien ikähaarukka lähtee noin kymmenestä vuodesta ylöspäin ja saa jatkua niin kauan kuin intoa sulkapallon treenaamiseen ja kilpailemiseen riittää. Täällä kehitetään tekniikkaa, taktiikkaa, liikkumista ja peli-iloa: tähtäimenä maine, mammona ja olympiakulta!

– Aikuisten kuntoryhmät 1-3:

Aikuisten kuntoryhmässä 3 opetellaan perustekniikkaa ja liikkumista. Jos intoa riittää, tämä on hyvä ponnahduslauta liittyä vaativampiin kuntoryhmiin 1 ja 2 ja lisätä harjoitusten (ja hien) määrää. Kuntoryhmissä 1 ja 2 on eri-ikäisiä pelaajia, joilla tekniikka alkaa jo olla hallussa ja kilpailuissakin kehdataan näyttäytyä silloin tällöin. Täällä treenataan samoja asioita kuin kilparyhmissä, kenties hieman harvemmin (mutta sitäkin suuremmalla sydämellä!)

4. EHDOT JA HYVÄ TIETÄÄ:

Kauden 2022-2023 harjoitusmaksut laskutetaan kausilaskuna (syys/kevät). Lasku lähetetään sähköisenä, joten ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa aktiivisessa käytössä oleva sähköpostiosoite. Postitse toimitettavista paperilaskuista peritään hinnaston mukainen korvaus.

Pelaajan kausimaksu sisältää valmennuksen, kentät, ja harjoittelussa käytettävät pallot.

Uusien jäsenten ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu palauttamalla yhteystietolomake valmentajalle ja rekisteröitymällä myClubiin linkistä: https://puistolanurheilijat.myclub.fi/login tai sähköpostitse osoitteeseen sulkapallo@puistolanurheilijat.fi

Ilmoittautumisen jälkeen laskutamme jaostomaksun 40,00 (kerran pelikaudessa 1.8.-31.7. ), millä ilmoittautuminen jaoston puolelta varmistetaan. Vuodenvaihteessa aloittavilta pelaajilta maksu on 20,00.

Puistolan Urheilijoiden jäsenyys vuonna 2023 aikuiset 30,00, lapset / nuoret alle 19 v 15,00. Jäsenmaksu on sulkapallojaoston toimintaan osallistumisen ehtona. Jäsenmaksu laskutetaan kun jäsen on tullut mukaan toimintaan.

– pelaajan päättäessä tai keskeyttäessä harrastuksen hetkellisesti esim. sairauden tai loukkaantumisen vuoksi asiasta tulee ilmoittaa kirjallisesti osoitteeseen sulkapallo@puistolanurheilijat.fi, näissä tapauksissa pelaaja on velvollinen maksamaan kyseisen kuukauden pelimaksun

– pelaajan päättäessä harrastuksen omasta tahdostaan hän on velvollinen ilmoittamaan asiasta viipymättä osoitteeseen sulkapallo@puistolanurheilijat.fi ja maksamaan ilmoituskuukauden ja sitä seuraavan kalenterikuukauden pelimaksun

– pelaajan halutessa lisätä/vähentää harjoiteluaan hänen tulee ilmoittaa asiasta kirjallisesti osoitteseen sulkapallo@puistolanurheilijat.fi

Puistolan Urheilijat ry:llä on käytössään Visma Finlancial Solutions Oy:n maksuvalvontapalvelu.

MyClubissa tehdyt laskut ohjautuvat automaattisesti Visma:n maksuvalvontajärjestelmään. Visma hoitaa maksuvalvonnan, mahdolliset maksumuistutukset ja tarvittaessa perintätoimet seuran puolesta. Laskut luodaan ja lähetetään edelleen seuran toimesta.

Mikäli haluat lisää maksuaikaa laskuille, ilmoita asiasta osoitteeseen sulkapallo@puistolanurheilijat.fi ennen laskun erääntymistä. Kun lasku on erääntynyt, tulee maksusuunnitelmasta sopia Visman kanssa. Maksukehotuksen saatuasi sinun tulee hoitaa laskutukseen liittyvät asiat suoraan Visman kanssa (yhteystiedot laskulla).

Maksathan laskulla olevilla tiedoilla, tarkista tilinumeron ja viitteen oikeellisuus.

Muistutus- ja perintäkulut sekä korot peritään velalliselta.

Mikäli teillä on kysyttävää voitte olla yhteydessä: sulkapallo@puistolanurheilijat.fi

Valmennusvapaat viikot kaudella 2022-2023 (ei valmentajaa mutta kenttiä saa käyttää vapaaseen peliin vaikka perheen kanssa) ovat jouluviikot, talvilomaviikko ja pääsiäisviikko, tarkemmat päivämäärät ilmoitetaan lähempänä ko ajankohtaa.

Pelaaja maksaa omasta kilpailuihin osallistumisesta sulkapallojaostolle aiheutuvat kulut seuraavia poikkeuksia lukuun ottamatta:

– SM-joukkuemestaruudet

– 1-divisioona Joukkuekisa

– FIJC (omavastuu 10 €);

– Juniorien taito- ja joukkuekisat

– SM-kisat

– Ikäluokkamestaruudet (omavastuu 10 €)

– Nuorten ja Seniorien SM (omavastuu 10 €)

– Cityjunnusulkis

Poikkeuksellisissa olosuhteissa, jos pelaaja esimerkiksi on vaihtamassa seuraa, sulkapallon johtoryhmä pitää itselleen oikeuden evätä käytössä ollut nk. maajoukkuealennus liittoryhmään kuuluvalta tai valioluokan pelaajalta ja myöntää alennus näihin ryhmiin kuulumattomille pelaajille.

5. Muut maksut:

Paperilasku 10,00

Karhulasku 10,00

6. myClub

Puistolan Urheilijat ry on ottanut käyttöönsä myClub urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen toiminnanohjauspalvelun, jonka avulla seuramme hallinnoi jäsenten läsnäoloseurantaa, järjestömaksuja, jäsenrekisteriä, tapahtumailmoittautumisia ja jäsentiedotteita.

Jäsenenä saat käyttöoikeuden myClubiin, jolla voit ylläpitää itse kätevästi omia yhteystietojasi, saat laskut, jäsentiedotteet automaattisesti omalle jäsensivullesi. Omalta jäsensivultasi voit myös ilmoittautua helposti seuran avoimiin tapahtumiin ja seurata omaa harjoitteluaktiivisuuttasi.

myClub on helppokäyttöinen web-sovellus, joka toimii kaikissa yleisimmissä selaimissa. Kaikki tietoliikenne on myClubissa suojattua, ja salasanat ovat järjestelmässä vahvasti salattuja.

Mikäli sinulla on kysyttävää myClubista voit ottaa yhteyttä seuran toimistoon: Susanna Kuikanmäki, susanna.kuikanmaki@puistolanurheilijat.fi

7. Lisätietoa:

Annamme mielellämme lisätietoja, tiedustelut tulee osoittaa sähköpostitse osoitteeseen sulkapallo@puistolanurheilijat.fi

8. Mahdolliset muutokset:

Puistolan Urheilijoiden Sulkapallojaosto pidättää oikeuden muutoksiin, jotka aiheutuvat seurasta riippumattomista syistä