Puistolan Urheilijat ry Oman kylän liikuttaja

Ilmoittautumisohjeet

Usein kysytyt kysymykset

Miten maksan kurssin?

Kun ilmoittaudut, sitoudut kurssimaksun maksamiseen. Tarkistathan joka kerta tilinumeron sekä viitteen! Maksathan laskulla olevilla tiedoilla! 

Meille käy maksuvälineinä Ticket Mind & Body-kortti, Smartumsetelit & Smartumkortti, Virikesetelit & Virikekortti, Eazybreak,Tyky Online, Tyky-kuntosetelit ja Sporttipassi. Liikuntasetelit ovat työsuhde-etu, jotka on tarkoitettu vain saajansa henkilökohtaiseen käyttöön. Lisää tietoa työnantajan tukemana maksusta: TÄÄLTÄ!

Jos tarvitset maksulle lisäaikaa, otathan yhteyttä samantien laskun saatuasi toimistoon (kuntoliikunta@puistolanurheilijat.fi) välttyäksesi perintäkuluilta.

Miten toimin, kun maksan osan kurssistani liikuntaseteleillä ja osan tilisuorituksena?

Laita kurssilaskusi tai sen kopio liikuntaseteleiden kanssa suljettuun kirjekuoreen. Laita kuoreen lisäksi kuittikopio verkkopankkimaksusta. Kuori toimitetaan osoitteeseen Kuntoliikunta/Puistolan urheilijat, Puistolantori 1, 00760 Helsinki. Liikuntaseteleillä voi maksaa vain aikuisten kurssimaksuja ja perheliikuntatunteja. 

Palautetaanko kurssimaksu, jos keskeytän kurssin?

Vain yli kolmen viikon perättäiset poissaolot hyvitetään lääkärintodistusta vastaan. Kurssimaksusta vähennetään jo olleet kerrat, sekä 10€  toimistokulu.

Saako meiltä sisar-, opiskelija- tai eläkeläisalennusta?

Ei. Valitettavasti emme anna alennuksia. 

Saanko alennusta osallistuessani useammalle kuin yhdelle tunnille?

Ei. Valitettavasti alennusta ei saa osallistuessaan useammalle tunnille. 

Kuinka voin perua osallistumiseni kurssille?

Ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettu viimeinen peruutuksen ajankohta. Tämän jälkeen peruutus ei ole enää mahdollinen. Peruuttaminen tulee tehdä välittömästi toimistoon sähköpostilla. Peruutukseen vastataan viikon kuluessa, pidä kuittaus peruutuksesta tallessa koko kuluvan kauden ajan mahdollisten maksujen perimisten vuoksi.
Tunneilla käymättä jättäminen ei ole peruutus. Peruutuksesta ilmoittamatta jättämisestä laskutetaan normaalisti.

Poistuuko paikkani ryhmästä automaattisesti jos jätän menemättä tunneille/maksamatta laskun?

Ei poistu. Ilmoittautuminen on sitova.

Voinko ilmoittautua kurssille, joka on jo alkanut?

Mikäli ryhmään mahtuu, otamme ilmoittautumisia vastaan myös kesken kauden. Ota yhteys: kuntoliikunta@puistolanurheilijat.fi.

Olen ensi viikolla poissa tunniltani. Pitääkö minun ilmoittaa poissaolostani?

Aikuisten tunnilla ei tarvitse ilmoittaa. Lasten tunneilla toivomme ilmoituksen loppukaudesta kun kevät- tai joulujuhla esityksiä harjoitellaan.

Korvausmahdollisuus?

Aikuisten kevät ja syyskauden ryhmissä voit korvata poissaoloja aikuisten jumppakalenteriin merkityillä (K) tunneilla. Korvaustunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.
Jos olet menossa korvaamaan, sinun tulee merkitä ko tunnin listoihin erilliseen korvauslistaan nimesi, mitä tuntia korvaat ja päivämäärän jolloin olet ollut poissa omalta tunniltasi.
Korvausaikaa on koko kauden ja voit korvata etukäteenkin jo tiedossa olevaa poissaoloa. Korvauksia ei voi siirtää seuraavalle kaudelle.


Kaikissa kuntoliikuntaan liittyvissä asioissa, olethan yhteydessä:

Kuntoliikuntajaosto
kuntoliikunta@puistolanurheilijat.fi
0404177646