Puistolan Urheilijat ry Oman kylän liikuttaja

Toimipaikat

Järjestämme jumppia useammassa paikassa. Tässä lyhyesti kuvaus jokaisesta jumppapaikasta:

Puistolanraitin toimipiste (Puistolanraitti 18)
Sisäänkäynti liikuntasaliin tapahtuu koulurakennuksen päästä, keittiön oven vierestä. Pukuhuoneet sijaisevat ensimmäisessä kerroksessa lasioven takana ja liikuntasali toisessa kerroksessa. Kauden alussa laitamme oville opasteita, jotta jokainen löytää pukuhuoneisiin sekä liikuntasaliin.

Nurkkatien toimipiste (Nurkkatie 2)
Sisäänkäynti liikuntasaliin tapahtuu pukuhuoneiden kautta. Pukuhuoneisiin vievä käytävä löytyy sisään tullessa aulan oikealta puolelta. Kauden alussa tulemme laittamaan opasteita pukuhuoneisiin ja liikuntasaliin, mutta ensimmäisellä kerralla kannattaa tulla ajoissa paikalle jotta löytää pukuhuoneisiin ja ehtii tunnille.

Tuulen tupa (Ylermintie 2)
Sisäänkäynti tapahtuu rakennuksen päädystä ja ovet avataan viimeistään 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Pukuhuoneita Tuulen tuvalla ei ole, mutta eteisestä löytyy vessat sekä naulakko ulkovaatteille. Kauden alussa ovessa on Puistolan Urheilijoiden opasteet. Talvella sali saattaa olla hieman viileä, joten pitkähihainen paita ja housut kannattaa olla ainakin varuiksi mukana.

Puistolan kirkko (Tenavatie 4) 
Sali on rakennuksen alimmassa kerroksessa ja sisäänkäyntikin rakennukseen tapahtuu ala-ovelta. Kauden alussa ovessa on Puistolan Urheilijoiden opasteet. Kengät jätetään eteiseen ja alakerrasta löytyvät pukuhuoneet, vessat ja liikuntasali.

Maatullin ala-aste (Suuntimotie 28)