Puistolan Urheilijat ry Oman kylän liikuttaja

Kuntoliikuntajaoston säännöt

ILMOITTAUTUMINEN

Liikuntaryhmiin ilmoittaudutaan Puistolan Urheilijoiden nettisivujen kautta. Ilmoittautumisessa käytetään MyClub-järjestelmää, joka toimii samalla seuran jäsenrekisterinä. Ilmoittautuminen on sitova.

Tarkistathan ryhmäsi ajankohdan ja toimipaikkatiedot nettisivuiltamme josta löytyy aina ajantasaisin tieto.

MAKSAMINEN

Laskutus

Lasku lähtee automaattisesti ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiin. Mikäli lasku ei löydä perille, tarkistathan roskapostin ja olet välittömästi yhteydessä kuntoliikunta@puistolanurheilijat.fi
Puistolan Urheilijat ry on ulkoistanut maksun valvonnan Visma Financial Solutionille.

MyClubissa tehdyt laskut ohjautuvat automaattisesti Visman maksuvalvontajärjestelmään. Visma hoitaa maksuvalvonnan, mahdolliset maksumuistutukset ja tarvittaessa perintätoimet seuran puolesta.
Laskut luodaan ja lähetetään edelleen seuran toimesta.

Laskun maksuehto on 14vrk. ilmoittautumisesta. Mikäli haluat lisää maksuaikaa laskuille, ole yhteydessä kuntoliikunta@puistolanurheilijat.fi, ennen laskun erääntymistä.

Kun lasku on erääntynyt, tulee maksusuunnitelmasta sopia Visman kanssa. Maksukehotuksen saatuasi sinun tulee hoitaa laskutukseen liittyvät asiat suoraan Visman kanssa (yhteystiedot laskulla).

Osallistumismaksun maksaminen

Emme ota käteismaksuja vastaan, joten maksu tulee hoitaa laskussa ilmoitettavalle tilille. Osallistumismaksun voi myös maksaa työnantajan tukemana (Smartum, ePassi, Edenred, EazyBreak ja Tyky).

Liikuntaseteleillä maksaminen

Seteleillä joko kokonaan tai osittain maksavien asiakkaiden tulee lähettää setelit viikon sisällä laskun vastaanottamisesta alla mainittuun osoitteeseen. Seteleissä tulee olla jokaisessa osallistujan nimi ja ne on erotettava toisistaan. Setelit postitetaan osoitteeseen Kuntoliikunta / Puistolan Urheilijat, Puistolantori 1, 00760 Helsinki. HUOM! Mukaan liitetään laskulomake! Mikäli maksat saldolla (esim. edenred, smartum) lähetäthän maksusta tositteen (kuntoliikunta@puistolanurheilijat.fi). 

PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautumisen peruminen

Ilmoittautumisen voi perua kuluitta 14vrk kuluessa ilmoittautumisesta. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Vain yli kolmen viikon perättäiset poissaolot hyvitetään lääkärintodistusta vastaan. Kurssimaksusta vähennetään jo olleet kerrat sekä 10€  toimistokulu.

Sairauden sattuessa 

Ohjaajan sairastuminen

Ohjaajien äkillisissä sairastapauksissa Pyrimme aina löytämään sijaisen. Mikäli se ei onnistu ja mikäli sähköposti‐ tai tekstiviestitiedottamiseen ei ole riittävästi aikaa, tunnin peruuntumisesta ilmoitetaan toimipisteen oveen kiinnitetyllä tiedotteella. Poisjääneen kerran tilalle pyritään järjestämään korvaava kerta.  Jos se ei ole mahdollista, emme korvaa tuntia rahallisesti. 

Osallistumisoikeuden tarkistaminen

Tunneilla pidetään nimilistoja. Merkkaathan aina tunnin alussa läsnäolosi listaan. Ohjaajalla on oikeus poistaa tunnilta kaikki asiattomat henkilöt. 

MAKSUT MUODOSTUVAT JUMPPAMAKSUSTA JA JÄSENMAKSUSTA 

Yhdistyslain mukaan yhdistys järjestää toimintaa jäsenilleen. Liittyessään jäseneksi henkilö hyväksyy yhdistyksen säännöt, joissa on määritelty eri jäsenluokat ja niihin liittyvät maksuperusteet. Jäsenmaksun suuruus päätetään vuosittain yhdistyksen syyskokouksessa. Tutustu Puistolan Urheilijoiden sääntöihin täällä: Seuran säännöt

Jäsenmaksun summa: 
Aikuiset: 30€ /vuosi
Lapset: 15€ /vuosi

JÄSENMAKSU: 

– Maksetaan erillisenä laskuna 1x / vuosi.
– Oikeuttaa osallistumaan seuran järjestämille tunneille ja muuhun toimintaan kyseisellä toimintakaudella. 
– Ei sitoutumista. Jäsenyys katkeaa automaattisesti vuoden vaihteessa. 

KAUSIMAKSU: 

– Kausimaksu on ryhmä- /jumppakorttimaksu kevät- tai syyskaudelta. 
– Kausimaksulasku lähtee automaattisesti ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiin. 

MAKSUILLA SEURA HOITAA MM: 

– Ohjaajien ja toimihenkilön palkat
– Tilavuokrat
– mm. Eslun jäsenmaksun
– Välinehankinnat
– Musiikkisoittimet
– Gramex- ja teostomaksut
– Myclub- jäsenrekisterin ylläpito
– Muita juoksevia kuluja
 

YLEISTÄ

Seura ei ole vastuussa pukuhuoneisiin jätetyistä tavaroista. Kaikki arvokas tavara kehotetaan ottamaan mukaan jumppasaliin.

Puistolan Urheilijat ry on vakuuttanut vain lasten liikunnan osallistujat. Aikuisten mahdolliset tapaturmat hoidetaan heidän omasta vakuutuksestaan.